Vol. 2 No. 5 (2018)
Registrarse
Entrar
English
Español (España)
English
Home
Actual
Anteriores
Publish
How to publish?
Submissions
Manuscript Submission Policies
Audiovisual instructions
Review process
Ethics code
Statistics
About
About the Journal
Editorial board
Índices y bases
Contact
Registrarse
Entrar
Change the language. The current language is:
English
Español (España)
/
Vol. 2 No. 5 (2018)
Revista Ciencia y Salud / eISSN: 2215-4949 / https://revistacienciaysalud.ac.cr/ojs
Vol. 2 No. 5 (2018)
Vol. 2 No. 5 (2018)
Published 22 October 2018
Full Issue
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Artículos
Yolanda Lizano Araya
Pág. 2-3
THE ROLE OF NUTRITIONIST IN FOOD SECURITY
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Marjorie Jara Rodriguez, Juan Pablo Mejia Figueroa, Kevin Romero Hernandez
Pág. 4-7
SYNERGIC EFFECT OF PROTEIN INTAKE WITH CARBOHYDRATES AS WELL AS OF CARBOHYDRATES ON THE MAXIMUM GLYCEMIA AND AT TWO HOURS POSTPRANDIALES
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Gustavo Ortega Oviedo, Edgardo Dobles Vindas
Pág. 8-11
HYDRATING GELS BASED ON CARBOMER OR SILICONES: A comparative study pharmacotechnical properties
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Andres Flores Sancho
Pág. 12-13
CARDIAC REHABILITATION AND THE ROLE OF THE PHYSIOTHERAPIST
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
Julio Gerardo Mora Campos
Pág. 14-15
Benefits of Mediterranean Style Diets
PDF (Español (España))
HTML (Español (España))
×
Username
*
Required
Password
*
Required
Forgot your password?
Keep me logged in
Login
No account?
Register here